DE MARCHE, HET REGIO VAN DE 9 JACHTHAVENS | Marche travelling

Hieronder zijn de 9 jachthavens in de Marche, voor boot liefhebbers, zeil boot, wandelen, voor degenen die de kust van de Marche van noorden naar zuiden willen ontdekken, genietend van een drankje, een dinner in een karakteristike plaats met alle schepen afgemeerd.

 

Voor boot liefhebbers, zeilen en zee reizen zullen hier in de Marche hun paradijs vinden. Van noord naar zuid, de regio met zijn 180 km lange kustlijn telt 9 jachthavens en 5000 plaatsen voor de boten. U kunt auto’s huren om de Marche vanuit de zee te ontdekken en genieten van het prachtige schouwspel van de kust. En ook tochten in rubberboot, excursies en mini-cruises. Avond cocktails en dinners bij zonsondergang in karakteristische lokalen van de haven, omringd door honderden afgemeerde schepen. Hieronder de 9 jachthavens van de Marche.

In het noorden van de regio is de toeristische haven van Gabicce Mare, gelegen aan de voet van de Colle San Bartolo. Die van Pesaro werd onlangs vernieuwd en strekt zich uit tot het oosten van het bestaande haven. De haven van Marina dei Cesari in Fano heeft een capaciteit van 450 boten. In het centrum van de regio is er de jacht/vissershaven van Senigallia. Met zijn 206 ligplaatsen, ontstaat  aan de linkerkant van de monding van de rivier Misa, passend binnen het historische centrum van de stad. De toeristisch dock van Ancona breidt zuid-westen van de dorische haven. Naast de vele pieren en 1.200 ligplaatsen, zijn er bars, restaurants en winkels. De haven van Numana is beschermd door twee pieren en kades en door een lange rif parallel aan het strand.

Ten zuiden van de regio is er de toeristische haven van Civitanova Marche. Het is beschermd door drie pieren en kaden. Van de kust vertrekken verschillende drijvende steigers met 600 ligplaatsen. De jacht/vissershaven van Porto San Giorgio heeft een capaciteit van 300 ligplaatsen. Met zijn 620 meter van kades en 12 pieren, biedt jacht diensten en accommodatie. San Benedetto del Tronto heeft een Nautical Club, dat de mogelijkheid geeft om boten te huren en activiteiten op zee te doen.

Goede reis met MarcheTravelling.com!