WELLNESS IN DE MARCHE | Marche travelling

De Marche als bestemming om te ontspannen en te genieten, niet alleen vanwege het schouwspel van de natuur, maar ook vanwege de keuze van bestemmingen waar er kuuroorden zijn:  hieronder  waar we aanbevelen te gaan.

 

De schoonheid van het landschap, de natuur en de hoge kwaliteit van het leven van de regio Marche ideaal om te rusten en te herstellen. In die plaatsen waar de sfeer van rust en welzijn geademd wordt, zijn er sinds enkele jaren beautyfarm en spa geboren. Hier zijn de aanbevolen gebieden te gaan om te genieten van een ontspannende vakantie gewijd aan wellness.

De eerste aanbevolen plaats om te gaan zijn de landen van Montefeltro. Het gebied wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van de forten en kastelen ondergedompeld in een bergachtig of heuvelachtig gebied. Er zijn vele kuuroorden en spa. Het is mogelijk om de beroemde stad Urbino en vele andere dorpen te bezoeken.

De tweede plaats die wordt aanbevolen is Arcevia. In het gebied van Arcevia is er een veelvoudige keuze aan gezondheids-clubs of boerderijen met spa. In Arcevia buiten ontspanning en welzijn kan er ook een interessant bezoek gecombineerd worden aan de negen kastelen.